Πολύ ωραίο πρόγραμμα. Κράτησε το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο. Ξεκούραστο, χαρούμενο  αγγίζει τις ψυχές των παιδιών με ειδικές ανάγκες!!! Ευχαριστούμε!!!

Ειδικό Πειραματικό Καισαριανής

Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό. Επιτεύχθηκαν οι παιδαγωγικοί στόχοι του προγράμματος. Οι μαθητές μας συμμετείχαν ενεργά κατά την διάρκεια του προγράμματος, αλληλεπίδρασαν σε όλα τα στάδια μεταξύ τους και με τους εκπαιδευτές τους. Η μάθηση ήταν βιωματική με συνεχή αναστοχασμό και αλληλοανατροφοδότηση. Οι μαθητές μας προβληματίστηκαν, αντενέργησαν, βίωσαν, κατέκτησαν στόχους. Συγχαρητήρια για την οργάνωσή σας.

14ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου

Όλα όσα ζήσαμε ήταν υπέροχα!!! Ευχαριστούμε για την τόσο ζεστή φιλοξενία!!!

Ξενώνας «Ελπίδα»

Ευχαριστούμε για το υπέροχο πρόγραμμα που αναπτύξατε! Φεύγουμε γεμάτοι γνώσεις!! Θα ξανάρθουμε! Καλή συνέχεια!!

Λακωνική Σχολή

Φανταζόμασταν κάτι διαφορετικό και όταν αντικρίσαμε το περιβάλλον, διαπιστώσαμε πως πράγματι, ήταν «εντελώς διαφορετικό» απ΄ό, τι είχαμε κάνει μέχρι τώρα. Πολύ «έξυπνο» πρόγραμμα, μας θύμισε κάτι από χωριό!!! Ήταν υπέροχα, τρυφερά, νόστιμα! Μπράβο σας! Σε ανώτερα και ευχαριστούμε!!!

7ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Ένας πολύ ωραίος χώρος με ένα πολύ καλοφτιαγμένο πρόγραμμα. Η ουσία κρίνετε στην λεπτομέρεια!!!

Δημοτικό Κωφών και Βαρήκοων Πεύκης

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ωραίο ταξίδι που μας χαρίσατε, στην χώρα του σταφυλιού!!!

Εκπαιδευτήρια Ιωάννη Τσιαμούλη

Μια αξέχαστη εμπειρία … Τα μικρά Ζηριδάκια έζησαν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία και έμαθαν ωραία πράγματα. Μας γεμίσατε χαρά ευχαριστούμε πολύ!!!

Παιδικός Σταθμός Νέα Γενιά Ζηρίδη

Συγχαρητήρια. Εμπειρία μοναδική, ξεχωριστή με άρωμα που παραπέμπει στην ελληνική ύπαιθρο. Ευχαριστούμε.

14ο Νηγπιαγωγείο Πετρούπολης

Φοβερή εμπειρία για τα παιδιά!!! Περάσαμε υπέροχα!!! Εντυπωσιαστήκαμε από την επαφή μας με ολόκληρη την διαδικασία!!! Σας ευχαριστούμε εις το ΕΠΑΝΙΔΗΝ…

ΤΟΜ-ΤΟΜ

Η ξενάγηση ήταν πολύ ευχάριστη για τα παιδιά που ενθουσιάστηκαν με το πάτημα των σταφυλιών, την ιστορία του Διόνυσου και παρακολούθησαν την κυρία Φωτεινή προσηλωμένα. Πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση της εμφιάλωσης του κρασιού. Τα μικρά μας γέλασαν πολύ και με τον καραγκιόζη. Ευχαριστούμε πολύ να είμαστε καλά και του χρόνου!!!

ΜΠΩΝΤΕΝ

Διασκεδάσαμε, παίξαμε, γελάσαμε και φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις … Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!!!

Παλλάδιο Δημοτικό Βάρης

Φεύγουμε «μεθυσμένοι» από εντυπώσεις, κέφι και χαρά. Το πρόγραμμα ήταν φανταστικό!!! Θα ξαναέρθουμε σύντομα σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!!! Ευχαριστούμε!!!

2ο Δημοτικό Σχολέιο Ραφήνας

Εξαιρετικό πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες βιωματικές αλλά και διαδραστικές. Πολύ καλά βίντεο περιγραφικά και κατατοπιστικά για την επεξεργασία του σταφυλιού. Η συνοδός μας πρόσχαρη και φιλική πάντα έτοιμη να λύσει τις απορίες μας . Ευχαριστούμε για την όμορφη μέρα που μας χαρίσατε!!!

Δημοτικό Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς

Πείτε μας τη γνώμη σας από την επίσκεψη σας!

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.